Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
L’Empordà es mobilitza en suport a l’alcalde de Verges

Aquest dissabte 9 de juny s’organitzarà un acte reivindicatiu presentat per Sílvia Bel i que comptarà amb la presència de familiars de Dolors Bassa i Toni Comín entre d’altres.

08/06/2018 Drets i Llibertats
Els veïns i veïnes de Verges i les localitats properes han organitzat un acte de suport al seu alcalde el proper dissabte dia 9, pocs dies abans de la seva declaració als jutjats de La Bisbal d’Empordà per una acusació de delicte d’odi contra la Guàrdia Civil.
L’alcalde de Verges Ignasi Sabater va ser denunciat per la Guàrdia Civil arrel de les seves declaracions als mitjans després que el passat dia 4 d’octubre Verges es llevés amb les rodes de 164 cotxes punxades. És per aquest motiu que ha estat citat a delcarar el proper dia 18 de juny a La Bisbal.

L’acte d’aquest dissabte, simbòlic i reivindicatiu, serà essencialment una mostra de suport a Sabater i als afectats per les rodes punxades i de protesta per l’actual situació de repressió, persecució i criminalització de l’independentisme, en contrast amb el fet que l’acte vandàlic de la punxada de rodes ha quedat impune.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’actriu Sílvia Bel i comptarà amb les actuacions musicals de R4 Jazz Trio i Miquel Abras; hi haurà parlaments per part de Natàlia Sànchez (CUP-CC), Blanca de Llobet (Òmnium Cultural) i familiars de Dolors Bassa i Toni Comín, a banda d’alguna sorpresa més. També comptarà amb la presència dels alcaldes i alcaldesses de la zona i culminarà amb una botifarrada popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid