Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
El Grup de Suport llegeix una carta de l'Adri davant de l'Ajuntament d'Esplugues 2 mesos després d'haver-se exiliat

L'escrit acaba fent una crida a concentrar-se aquest diumenge davant de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat a les 17h "per denunciar l’arbitrarietat i la desproporcionalitat dels fets que se m’imputen, i per deixar ben clar que la seva repressió no ens farà callar". Llegiu la carta sencera

09/06/2018 Drets i Llibertats

Ahir a la tarda, el Grup de suport amb l'Adri van llegir una carta seva en roda de premsa per donar a conèixer la situació actual de l'Adri, que es va veure forçat a exiliar-se ara fa dos mesos, quan la Guàrdia Civil va irrompre a casa seva, acusant-lo de sedició, rebel·lió i terrorisme.

Després de llegir la carta, el grup de suport "Adri et volem a casa"  ha denunciat l'arbitrarietat i la desproporcionalitat del les acusacions que se li imputen, així com exigir que pugui tornar en llibertat.

També s'ha anunciat que aquest diumenge a les 17h es farà una concentració per exigir el seu lliure retorn a la població "Adri et volem a casa"

Carta de l'Adri

Són les 6 del matí, quan em desperto sobresaltat pel soroll d'un motor, segurament imaginari, i m'acosto a mirar per la finestra. És el tercer cop aquesta nit, i el número 1.000 en les últimes 3 setmanes. Igual que en les altres 999 vegades, per la finestra no hi veig cap cotxe. Solament el bosc i un animal que fa el seu so característic cada cop que sent o veu alguna cosa... o quan li dóna la gana. Normalment crida quan s'acosta un cotxe, però a vegades ho fa sense motiu. De fet, és una alarma natural que em manté alerta per si he de sortir corrents.

Aprofito per anar a la cuina i em bec un got d'aigua. Mentre torno a l'habitació em pregunto quan de temps hauré de viure amb aquesta por. Em tapo altre cop i el meu subconscient em xiuxiueja la resposta. Sé que té raó, però de moment em nego a acceptar-la.

Avui, 8 de juny de 2018, mes i mig després d'escriure això, ja fa 59 dies que la policia trucava a la meva porta i amenaçava en tirar-la a terra si no l'obria. Un cop mes, la mà que fa anar el martell de la injustícia, reposa sobre el fusell de la por; i el dit que ens assenyala des dels despatxos espera ansiós al gatell per fer miques els nostres somnis.

La por que sentia llavors ha canviat.

Ara tinc por a la indiferència. A que, malgrat tot, ens quedem asseguts a la cadira immersos en el nostre paper d'espectadors, a que encara hi hagi gent que pensa que la policia ens protegeix; a que en veure a qualsevol de nosaltres dins d'un furgó policial giri la cara i digui "Algo habrá hecho", a que seguim justificant a l'opressor, al torturador o al soldat que només segueix ordres, a que el teu veí es cregui tota la merda que vomiten els mitjans, i després la vagi predicant sota la bandera de la veritat, a que dins de la multitud de funcionaris que intervenen en un procés judicial, no n'hi hagi ni un amb el valor suficient per denunciar la injustícia...

Però, sobretot, por a que la gent tingui por.

El que no sap l'opressor és que amb la seva estratègia ens ha portat fins a la vora del precipici, que tornar enrere no és una opció quan mires enrere i veus a milers de companyes cridant disposades a saltar amb tu, i que un cop estiguem caient ja serà massa tard per aturar-nos i llavors s'adonaran, sense poder reaccionar, que estem caient d'amunt seu.

És amb aquestes companyes amb les que us animo a sortir, aquest diumenge, a les 17h a l’Ajuntament d’Esplugues, per denunciar l’arbitrarietat i la desproporcionalitat dels fets que se m’imputen, i per deixar ben clar que la seva repressió no ens farà callar.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  6. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  9. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  10. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid