Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ofensiva judicial
Citat a declarar l'alcalde d'Argentona per l'1-O

Desembre passat també va ser citat a la Ciutat de la Justícia de Barcelona  i no va declarar

13/06/2018 Drets i Llibertats

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha informat  que aquest dijous l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, ha estat citat a declarar a la fiscalia de Mataró en relació al referèndum de l'1-O.

Cal recoordar que l'alcalde va ser citat el passat 5 de desembre a la Ciutat de la Justícia de Barcelona sota l'acusació dels delictes de desobediència, prevaricació i obstrucció de la justícia per no haver fet res per evitar el referèndum de l'1-O. En aquella ocasió no va declarar, tot dient que "La República Catalana s'ha proclamat; per tant, un fiscal espanyol no té competència territorial a Catalunya, no pot actuar i, per això, avui no declaro davant del fiscal".

Calvo no va entrar a la Ciutat de la Justícia, sinó que acompanyat de diversos membres de la CUP com l'exdiputada Gabriela Serra o la número 2 de la llista de la CUP per Barcelona, Maria Sirvent, es va quedar a l'entrada per explicar davant dels mitjans de comunicació la seva decisió de no declarar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid