Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atac al monument a Lluís Companys d'Argentona

Ataquen el monument a Lluís Companys d'Argentona i un dirigent del PP ho compara amb una pintada al monument a Colom

15/10/2016 Política

Avui al migdia l'alcalde d'Argentona (Eudald Calvo, CUP) ha penjat al seu mur de facebook una fotografia d'un atac vandàlic al monument a Lluís Companys que hi ha al seu municipi amb el comentari  "76 anys després, els feixistes segueixen sense demanar perdó i insultant la seva memòria. Atac al monument a Companys, a Argentona.".

Poc després el dirigent del PP al Maresme Cristian Escribano ha penjat al mur de Calvo una fotografia recent d'una pintada al monument de Colom de Barcelona amb el text "Muchos ánimos, Eudald! Todos tenemos que estar frente a los fascistas que hacen estos destrozos!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid