Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lliure retorn dels exiliats
Milers de persones participen a Sallent en dues jornades solidàries amb Anna Gabriel

Unes amigues d’Anna Gabriel han estat les encarregades de llegir una carta amb què s’adreçava al veïnat de Sallent, la seva vila natal. Entre altres coses deia: “Gaudiu de vosaltres, que teniu l’honor de formar part de les persones que no es resignen i que encara tenen esperança. Somrieu, que guanyarem”

Un acte polític amb la presència  de Txell Bonet i l’exdiputada Isabel Vallet entre altres, i la segona tongada de concerts han posat el punt final aquest dissabte al festival La Resposta. Organitzat pel col·lectiu Sallent Respon i la campanya Free Anna Gabriel, la iniciativa tenia com a objectiu recaptar fons per a la "caixa de resistència solidària" per a l'exdiputada de la CUP, que des de mitjans de febrer està exiliada a la ciutat suïssa de Ginebra.

Sallent ja es va bolcar amb Anna Gabriel el passat 24 de febrer amb un concert i posterior sopar solidari amb el lema 'Si toquen l'Anna, Sallent respon'. Llavors es va aconseguir recaptar 6.000 euros, xifra que es confia igualar o superar amb el festival solidari. Segons dades de l'organització, les previsions són bones després de constatar que unes 2.000 persones van participar en les activitats del primer dia, divendres, mentre que la previsió per al global del festival és d'una assistència de 5.000 persones.

Unes amigues d’Anna Gabriel han ser les encarregades de llegir una carta amb què s’adreçava al veïnat de Sallent, la seva vila natal. “Gaudiu de vosaltres, que teniu l’honor de formar part de les persones que no es resignen i que encara tenen esperança. Somrieu, que guanyarem”

Valora
Rànquings
  1. L'encesa de torres, talaies i talaiots de les Illes pels drets humans denunciarà la violència contra les dones refugiades
  2. La Policia Nacional espanyola deté els alcaldes de Verges i Celrà de la CUP
  3. 1960 - El guerriller Quico Sabater és assassinat pel Somatent Abel Rocha i l'exlegionari falangista Pepito Sibina a Sant Celoni
  4. Vuit militants d'Arran detinguts davant del TS a Madrid quan intentaven fer una acció de protesta
  5. Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"
  6. Unitat i força contra l’Ocupació. Llibertat presos i preses independentistes
  7. Som Energia celebrarà les 1.000 persones sòcies d’Osona en la jornada "Revolució EnergÈTICA"
  8. Impedeixen a Benet Salellas entrar en una comissaria de la policia nacional espanyola mentre parli català
  9. El darrer judici polític
  10. La CUP considera que la ‘rebaixa’ de les lleis suspeses evidencia la manca de voluntat del govern de superar els límits constitucionals
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid