Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Migrants i Refugiats
El tancament de migrants de l'escola Massana s'estén a Badalona

Des d'aquest nou tancament i des dels ja existents han fet una crida als veïnes i veïns a sumar-se a la gran manifestació que contra la Llei de Extranjeria tindrà lloc en Plaza Catalunya el diumenge 27 de maig a les 12 del matí.

20/05/2018 Drets i Llibertats

El tancament de migrants i refugiades que porta ja 29 dies a l'antiga Escola Massana de Barcelona en la Plaça de la Gardunya i 7 dies a l'Església del Sacre Cor de Poblenou, s'estendrà aquest dilluns a Badalona.

Després de 3 assemblees en les quals immigrants de diferents nacionalitats residents a Badalona i Santa Coloma van mostrar la seva voluntat d'unir-se a la lluita, estelunesprocediran a instal·lar-se en un local de Badalona per desenvolupar la mateixa lluita que ja es duu a terme a Ciutat Vella i en el Poblenou.

És un procés natural, ja que les persones migradas de Badalona i Santa Coloma són també discriminades per la Llei d'Estrangeria i el racisme institucional. Milers de veïns d'ambdues ciutats es troben sense papers per la pràctica impossibilitat d'aconseguir un contracte de treball d'un any de durada, milers de famílies no poden reagrupar-se o han de romandre en la clandestinitat per l'enorme dificultat d'aconseguir una nòmina o un lloguer que compleixi els requisits. Tant en Santa Coloma com a Badalona existeixen barris amb un elevadíssim percentatge de persones migradas, com en el rabal barceloní, que manquen de nacionalitat i per tant de dret al vot.

Per aquesta raó les demandes de Papers sense contracte, flexibilització de la reagrupació familiar, nacionalitat sense examen, igualtat de drets per a les treballadores de la llar i els 11 punts de la nostra plataforma, tenen aquí plena vigència.

Aquest tancament vol també incentivar la solidaritat de tots els barris de Badalona i Santes Coloma i el seu suport a les justes reivindicacions de les persones migradas, perquè el racisme afecta al conjunt de la societat degradant-la i vulnerant els drets de tots i totes,

Des d'aquest nou tancament i des dels ja existents han fet una crida als veïnes i veïns a sumar-se a la gran manifestació que contra la Llei de Extranjeria tindrà lloc en Plaza Catalunya el diumenge 27 de maig a les 12 del matí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid