Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència espanyolista
Nou episodi de violència espanyolista, a Terrassa
29/04/2018 Drets i Llibertats

Un grup d'espanyolistes ha intentat boicotejar un acte a favor dels presos polítics i els exiliats que es portava a terme ahir dissabte a la tarda a Terrassa, convocat per l'ANC de Terrassa al Parc dels Catalans de la ciutat.

Un petit grup d'espanyolistes ha aparegut durant l'acte amb banderes rojigualdes i una pancarta que negava l'existència de presos polític, concretament amb el text "En España no hay presos políticos", i ha insultat i increpat les persones que participaven a l'acte de l'Àgora de #Terrassa, on es feien debats, xerrades, tallers de l'#EspaiGrocTRS.

El CDR del barri Segle XX de Terrassa ha publicat una piulada amb el text "Els feixistes apareixen a l'#EspaiGrocTRS amb ganes de brega, totes les persones que puguin anar a donar suport aquests dies seran benvingudes."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid