Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catalanofòbia
L'espanyolisme s'encén a la xarxa perquè dos participants d'Operación Triunfo cantessin 'Els Segadors'

Dos participants d'Operación Triunfo (OT), Alfred i Nerea, se'ls van 'colar' i van cantar 'Els Segadors' amb el puny alçat i el 'Virolai'

09/01/2018 Comunicació

La xarxa i els mitjans ultres s'han irritat pelfet que dos participants d'Operación Triunfo (OT), Alfred i Nerea, se'ls van 'colar' i van cantar 'Els Segadors' amb el puny alçat i el 'Virolai' fa pocs dies.

El conegut diari ultra ABC ha publicat una notícia en relació al fet amb el titular "Acusan a dos concursantes de OT de «adoctrinamiento político» por cantar Els Segadors."

La seqüència en què els dos participants catalans cantaven 'Els Segadors' amb el puny alçat i el 'Virolai' es va restransmetre al Canal 24 horas d' OT a YouTube.

Reacció de catalanofòbia

El digital Directe.cat va publicar una notícia sobre la reacció de catalanofòbia que va generar aquesta intervenció dels dos particpants catalans, i apuntava que era una "Nova mostra de catalanofòbia a la xarxa. Dos concursants d''Operación Triunfo' han estat durament criticats per entonar -durant el seu temps lliure dins l'acadèmia de música- 'Els Segadors' i altres cançons en català com el 'Boig per tu' de Sau o El Virolai. L'Alfred, del Prat de Llobregat, i la Nerea, de Barcelona però resident a Gavà, van ser captats mentre cantaven de manera espontània per les càmeres que transmeten per Youtube les 24 hores de la seva vida al programa."

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid