Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets i Llibertats
La CUP Perpinyà se suma a les mobilitzacions contra la política de Macron

"En contra de la majoria de la població, el govern continua la seva ofensiva de destrucció de drets i guanys socials i democràtics"

14/03/2018 Política

Sota la pancarta amb el lema "Face au projet Macron, FAISONS FRONT !", la CUP Perpinyà conjuntament amb altres organitzacions convoquen a manifestar-se aquest dijous 15 de març amb els jubilats i els empleats dels EHPAD, dissabte 17 de març, a la marxa de la solidaritat contra la violència i la discriminació racistes i  dijous 22 de març al dia intersindical de la funció pública.

Aquest organitzacions unitàries (CUP, EELV, ERC, Génération.s, JERC, NPA, PCF), també han fet una crida a fer front a la política de Macron amb els sindicats, associacions i col·lectius, i amb la població, per a resistir totes i tots junts.

En el comunicat s'exposa "l'enduriment de la persecució dels migrants amb la llei «Asile et Immigration»; augment de la CSG i reducció de les pensions; congelació del SMIC; reducció de les APL; destrucció del servei públic: tancament d'escoles i classes, de maternitat i d'hospitals de proximitat, oficines de correus, línies de ferrocarril ..."

Després d'atacar els drets dels treballadors del sector privat, Segons la nota, "Emmanuel Macron vol fer-ho amb els dels funcionaris i dels ferroviaris. Un atac que no només deteriora la situació d'aquests treballadors, sinó que també posa en greu perill els serveis oferts a tota la població".

Segons les organitzacions que signen la convocatòria "Per fer passar la seva política de destrucció dels serveis públics, aquest govern (que no té menys de dotze milionaris i multiplica els regals als multimilionaris de les grans empreses i les finances) s'atreveix a denunciar els funcionaris i els ferroviaris per ser ... "privilegiats" ! Això demostra la seva naturalesa antisocial i també antidemocràtica: com ho va fer per trencar el Codi de Treball, ara vol tornar a utilitzar les ordenances per tirar endavant la seva contra-reforma de la SNCF".

En aquesta línia "Les nostres organitzacions, conscients de la gravetat de la situació i de la urgència d'una alternativa política realment d’esquerres, han començat, tot respectant la nostra diversitat i amb la voluntat de clarificació política, una iniciativa unitària que volem seguir i ampliar".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid