Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència espayolista
Una persona gran pateix una agressió a Palma per dur un llaç groc
28/01/2018 Drets i Llibertats
Una persona gran que anava acompanyat de la seva néta va ser agredida i insultada a Palma perquè duia un llaç groc en defensa dels presos polítics catalans.

Se n'ha fet ressò dBalears, que ha destacat que els fets van ocórrer aquest divendres entre les 14 i les 15 h als voltants de la Plaça Paris de Palma. L'ancià portava un llaç groc i passejava amb la seva néta, moment en què un cotxe es va aturar a l'entrada d'un pàrquing i un home alt d'uns quaranta anys el va increpar acusant-los de "catalanista" i va donar-li una empenta, fet que va provocar els plors i crits de la seva néta. L'agressor duia un adhesiu amb la bandera espanyola al cotxe i una gorra similar a la que duen els policies espanyols.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid