x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Llibertat
El jutge manté Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a la presó

El Magistrst ho argumenta tot dient que "les aportacions (dels investigats) estan directament vinculades a una explosió violenta que, de reiterar, no deixa marge de correcció o de satisfacció als que es vegin assolits per ella"

04/12/2017 Política

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha comunicat als advocats que manté la presó al vicepresident Oriol Junqueras, Joaquim Forn i els presidents de l'ANC i Òmnium Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En el cas de la resta de consellers, el jutge ha aixecat la presó provisional amb una fiança de 100.000 euros. A més a més, els ha imposat altres mesures cautelars com la reitrada del passaport, la prohibició de sortir de territori espanyol i compareixences setmanals al jutjat més pròxim al seu domicili o al TSJC.

Llorena en la seva interlocutòria argumenta la presó dels dos conconsellers i dels Jordis en la direcció que "no passa el mateix respecte a algun dels investigats que avui es contemplen, concretament respecte de D. Oriol Junqueras i Vies, D. Joaquim Forn, Jordi Sánchez Picanyol i D. Jordi Cuixart Navarro, les aportacions estan directament vinculades a una explosió violenta que, de reiterar, no deixa marge de correcció o de satisfacció als que es vegin assolits per ella".

Els Jordis fa 48 dies que són a la presó i els consellers tot just fa un mes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid