Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a decidir
Presentació a Cullera del llibre "El País Valencià que volem"
14/01/2018 Política

Quin  País  Valencià  tindrem  en  el  futur? Són  diversos  els  futuribles  que  podem  anar  desgranant  per  a  contestar  la  pregunta. És  complicat  saber-ho, a  més  a  més, en  un  món  cada  vegada  més  controlat  pel  capital  financer. Un món  que  haurà  de  viure  amb  els  recursos  controlats  i  malbaratats  pel  mateix  capital  i  unes  formes  de  societat  que  posen  en  perill  la  pròpia  vida, amb una  puixant  contaminació  i  amb un  ja  inevitable  canvi  climàtic, així  com  amb  nous  factors  tecnològics  com  els  de  la  robotització  o  la  nanotecnologia. És  probable  que  ens  trobem  amb  anys  de  confrontació  entre  aquells que  aposten  per  incrementar  el  domini  mundial  amb  un  assegurat  col·lapse  traumàtic; amb aquells que   ho  facen  per  una  sostenibilitat  mundialitzada  amb  mitjans  dirigistes  o  més  democràtics i  també,  amb aquells que  treballen  per  una  sostenibilitat  des  d’àmbits  més  locals   i/o  regionals  amb  economies  més  autocentrades.

Però  siga  com  siga i ara  per  ara,  s’ha  de  començar  a  reflexionar, enraonar  i  actuar  per  donar  solidesa  a  un  projecte  col·lectiu  i  transversal  dels  valencians  i les valencianes, dels nascuts  ací  o  dels vinguts  de qualsevol indret, que  ens  situe  en  el  món  aportant  responsabilitat, dignitat  i  respecte  als  altres.

Des  de  la  Plataforma  pel  Dret  a  Decidir, Decidim, hem  volgut  reunir   un  conjunt  de  professionals, que  des  de  la  teoria  i  la  pràctica  del  dia  a  dia  en  els  seus  respectius  camps  de  coneixement, ens  aporten  la  seua  visió  sobre  què  és  el  més  adient  per  al  nostre  país. Com  a  resultat  ha  sorgit  un  llibre  coral  que  pot  dirigir-nos  cap  a  debats  constructius  i  donar  llum  a  algunes  preguntes.   

El  divendres  19  de  gener  a  les  19.00  hores  es  presenta  aquest  llibre  a  la  ciutat  de  Cullera. La  Petita  Llibreria  cedirà  el  seu  espai  per  a  un  acte  en  el  qual  participaran  Encarna  Canet (treballadora  social  i  professora  de  la  Universitat  de  València), Sonia  Rubio (treballadora  social, experta  en  igualtat  i  violència  de  gènere)  i  Antoni  Infante (coordinador  de  Decidim – País  Valencià)  presentats  i  moderats  per  David  Sempere (coordinador  de  Decidim – l’Horta).  

Valora
Rànquings
  1. La CUP, ICV, ERC i PDeCAT d'Argentona aniran junts a les municipals
  2. S'ha acabat el crèdit
  3. La CUP impulsa una Proposta de Resolució conjunta per fer front a l’estratègia electoralista de Cs
  4. "Li demano a Puigdemont que no posi un peu al coll de qui està sent trepitjat"
  5. De governs efectius, investidures esguerrades i vots eixorcs
  6. Cim de les invisibilitzades en suport a la Tamara i l'Adri i Mallorca s'agermana a Cims per la Llibertat en solidaritat a Valtònyc
  7. La CUP fa possible la modificació de la llei que permet les Iniciatives Legislatives Populars
  8. Poble Lliure afirma que l’independentisme no té estratègia ni direcció política
  9. La Maternitat d’Elna
  10. Presentació de la sectorial d'Ensenyament: "La República comença a les aules"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid