Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifest de suport a la Vaga General del 8N:

El poble de Catalunya està sent víctima dels atacs d'un Estat Espanyol que ha perdut tot bri de democràcia, i les institucions catalanes estan totalment intervingudes per aquest estat repressor, partint d'un abús descarat del govern espanyol i una aplicació completament il·legal de la Constitució Espanyola.

Aquests darrers dies hem vist com la meitat del nostre govern ha estat empresonat i l'altra meitat s'ha vist obligat a marxar a l'exili a la cerca d'una justícia veritablement imparcial. A més, l'Estat Espanyol ha demostrat el seu totalitarisme empresonant dos líders de la societat civil exclusivament per les seves idees polítiques.

Aquesta mateixa setmana, companys i companyes nostres han estat citats a declarar davant d'un jutge per haver fet la seva feina dins d'una aula: utilitzar el diàleg, el debat, la paraula i els valors democràtics.

Aquest estat autoritari ens ha trepitjat com a col·lectiu professional, ens ha difamat, ens ha calumniat, ha mentit deliberadament sobre la nostra feina, denunciant falsos adoctrinaments, manca d'ètica i valors i, en definitiva, acusant-nos gratuïtament de manca de professionalitat. Res més lluny de la realitat: fa dècades que el nostre dia a dia a les escoles i instituts ens avala com a col·lectiu integrador, que treballa diàriament per transmetre als infants i joves de Catalunya els valors de la democràcia, la pau i la concòrdia.

Catalunya és, i ha estat sempre, terra d'acollida, té llaços de tendresa i amor profund amb tots els pobles d'Espanya, però no podem acceptar el menyspreu del govern espanyol actual, ni la complicitat dels partits polítics que li donen suport en aquesta onada de repressió desfrenada.

És per tot això que, per tal de defensar l'escola catalana que tant d'esforç ens ha dut construir, per defensar l'alliberament de les nostres institucions, del nostre govern, de tots els presos polítics i, en definitiva, del nostre poble, des de Docents per la República animem a tota la comunitat educativa, i al conjunt de la societat, a sumar-se a la Vaga General convocada pel dimecres 8 de novembre.


Docents per la República
Twitter: http://twitter.com/DocentsxRep

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid