Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denuncien el propietari d'un bar d'Alcarràs per no parlar en espanyol

El propietari de l'establiment es va negar a atendre un comercial que venia ambientadors. Fa una setmana un ciutadà cors va ser condemnat a pagar 135 euros de multa per negar-se a parlar francès en un control policial de la gendarmeria francesa.

25/11/2017 Llengua

El propietari d'un bar d'Alcarràs (Segrià) ha estat denunciat per un comercial davant la Guàrdia Civil després que es negués a atendre'l en castellà. Segons publica el diari Segre, el comercial va entrar al bar Santos d'Alcarràs per vendre ambientadors i es va dirigir en castellà al propietari, que li va preguntar si no parlava ni una mica de català. Davant la negativa, l'amo li hauria assenyalat la porta del bar sense dir res més. Poc després un agent de la Guàrdia Civil va anar al bar a prendre les dades del propietari. L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha mostrat el seu suport al propietari del bar. "Si la persona que ha de comprar vol ser atesa en català té el dret d'exigir-ho, sigui en un bar, al carrer o a on sigui; només faltaria que el venedor no s'hagi d'adreçar a la persona que vol comprar amb la llengua que aquest desitja.".


Fa una setmana un ciutadà cors va ser condemnat a pagar 135 euros de multa per negar-se a parlar francès en un control policial de la gendarmeria francesa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid