Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-N
Assemblees de Facultat de la UAB se sumen a la Vaga General

Assemblees de Facultat de la UAB se sumen a la Vaga General

07/11/2017 Política
Les Assemblees de Facultat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s'han sumat a la VAGA GENERAL convocada per demà dimecres 8 de novembre.

Les Assemblees de Facultat entenem la necessitat d’una vaga general per denunciar la situació que estem vivint aquests dies a Catalunya. Les estudiants no podem restar al marge de les mobilitzacions i reivindicacions d’aquests dies. Els motius principals de la vaga són:

- Contra la repressió policial que ha patit el poble de Catalunya.

- Contra la detenció i empresonament, tant de Jordi Sanchez i Jordi Cuixart, com dels vuit consellers i el vicepresident de la Generalitat, escollits democràticament.

- Contra l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola, que intervé les institucions i la democràcia a Catalunya. Així com la resta d’atacs a la democràcia que hem patit de la mà de l’estat espanyol.

- La defensa de l’educació pública, que queda afectada per l’aplicació de l’article 155. I la voluntat de lluitar per una educació pública, de qualitat, crítica i feminista.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid