Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum 1-O
Directors de 600 centre escolars demanen a la Comissió Europea que condemni la violència policial de l'#1-O
13/10/2017 Política

Aproximadament 600 directors d'escoles i instituts catalans, públics i concertats, han demanat per carta a la Comissió Europea que condemni la violència policial que va patir la ciutadania el passat 1 d'octubre, durant el referèndum sobre la independència.

Molts dels centres dels quals les direccions han fet arribar aquest escrit van ser electoral durant el referèndum, dels quals alguns van ser escenari de la brutalitat i agressions policials.

En l'escrit, que es va enviar el passat 3 d'octubre, els directors demanen a la Comissió Europea que "mostri públicament la seva solidaritat i suport als 893 ferits, pares, mares, avis, àvies, joves, de la terrible sèrie de fets que van passar el dia 1 d'octubre al nostre país". En aquest sentit també reclamen que faci arribar al Govern espanyol la seva "enèrgica repulsa i condemna per l'acció violenta de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid