Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Nou vídeo d'Òmnium on reivindica "la força de cada ciutadà" en la defensa del referèndum

En el vídeo, Xavier González Alemany (La Palma Sempre-Entesa), assegura que garantirà que els ciutadans del seu municipi puguin exercir el dret a vot el proper 1 d’octubre.

19/09/2017 Política
Nou vídeo d'Òmnium  on reivindica "la força de cada ciutadà" en la defensa del referèndum Nou vídeo d'Òmnium on reivindica "la força de cada ciutadà" en la defensa del referèndum

Sota el títol #MilionsDeReferèndums, Òmnium Cultural ha difós un nou vídeo on expliquen diverses persones quina és l'aportació de cadascú per fer possible el referèndum: imprimir paperetes, formar part d’una mesa electoral, obrir els col·legis, informar de l’actualitat del referèndum o vetllar perquè es pugui votar amb normalitat.

També hi participa la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que assegura que "ha defensat la sobirania del Parlament de Catalunya”. A més, al vídeo també apareix l’alcalde de la Palma de Cervelló, Xavier González Alemany  (La Palma Sempre-Entesa), que assegura que garantirà que els ciutadans del seu municipi puguin exercir el dret a vot el proper 1 d’octubre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid