Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Guàrdia Civil confisca 1 milió de cartells de l'1-O de la CUP
17/09/2017 Drets i Llibertats

El Ministerio del Interior ha informat via twitter que la Guàrdia Civil ha incautat 1 milió de cartells de l'1-O de la CUP repartits en uns 700.000 fulletons informatius (amb el lema "Viure vol dir prendre partit"), 130.000 cartells en suport del Sí  i  138.000 cartells amb el text: "Sí, per fer-los fora". A més a més la Guàrdia Civil també ha incautat a la mateixa impremta uns 370.000 díptics amb el logotip de la Generalitat de Catalunya de la campanya institucional del referèndum.

D'altra banda algunes fonts informen que demà s'ha convocat un considerable nombre de fiscals catalans a una reunió a la Fiscalia General del Estado (Calle de Fortuny, 4 Madrid) on se'ls lliuraran noves instruccions repressives.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid