Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-0
"Gure esku Dago" crida a omplir el carrer Autonomia de Bilbao en suport al referèndum

L'Assemblea Nacional Catalana agraeix la convocatòria de manifestació de Gure Esku Dago del 16 de setembre en suport del Referèndum de Catalunya del 1 d'octubre, així com a totes les entitats socials i polítiques d'Euskal Herria que s'han afegit a la mateixa. També vol agraïr totes les mostres de suport que estem rebent de les entitats i ciutadans bascs cap a Catalunya.

16/09/2017 Política

Aquest dissabte, l'entitat pel dret a decidir d'Euskal Herria Gure Esku Dago ha convocat una manifestació a Bilbo en suport  del Referèndum de Catalunya del 1 d'octubre.

El cap de la manifestació partirà de la Casella a les 17:30 de la tarda, sota el lema 'Votar per decidir' i 'Democràcia'. I, després de travessar el carrer Autonomia, Hurtado Amezaga i la plaça circular, finalitzarà al davant de l'Ajuntament, amb un acte final. Recordem que s'estan organitzant autobusos des de la majoria dels pobles, i recomanem aquest transport, a més del transport públic, per acudir a l'acte.

L'entitat vol mostrar el seu respecte i suport a la voluntat majoritària de la ciutadania catalana, favorable a decidir el seu futur a través d'un referèndum, perquè "Votar per decidir és democràcia. I res més que democràcia. Fem una crida a omplir el carrer Autonomia de Bilbao".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid