Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Operació Garzón
L'ajuntament de Barcelona aprova una proposició que condemna l''Operació Garzón' de l’any 1992

La proposició de la CUP Capgirem Barcelona també condemna "l’actuació de l’exjutge Baltasar Garzón per haver faltat a la veritat públicament en l’afirmar que cap dels detinguts no va denunciar tortures davant seu, quan existeixen proves materials de la seva existència"

21/07/2017 Drets i Llibertats

Aquest matí s'ha aprovat la proposició per fer justícia a les víctimes del terrorisme d'Estat en el marc de l'operació Garzón. Amb aquestes paraules el perfil de la CUP Capgirem Barcelona ha anunciat que s'ha votat favorablement la proposició presentada per la candidatura independentista al ple de l'Ajuntament de Barcelona a favor de condemnar les tortures als independentistes detinguts el 1992 en el marc de l''Operació Garzón.'

La proposició, presentada per la regidora Maria José Lecha, ha estat aprovada aquest matí gràcies als vots de la CUP, ERC, PDCat i Barcelona en Comú, i els vots en contra del bloc unionistas del PSC, PP i Cs.

A la sala de plens de l'ajuntament de Barcelona també eren presents molts dels independentistes detinguts i torturats l'estiu del 1992.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid