Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Finançament
La Crida pel Finançament valora postivament la manifestació del 10 de juny

La Plataforma ha acordat sol·licitar entrevistes al President i a la Vicepresidenta de la Generalitat

14/06/2017 Política

Per la Crida pel Finançament Valencià el procés de mobilització iniciat fa un parell de mesos ha servit per posar en valor la necessitat de l’organització i la mobilització de la societat valenciana per fer front a l’espoli fiscal, la manca d’inversions i la discriminació del PGE 2017 envers el poble valencià. Una situació que afecta greument els serveis públics -educació, sanitat, protecció social-, les infraestructures, l’ocupació, l’economia i la capacitat del Consell per dissenyar les seues polítiques. És a dir, les condicions de vida de les valencianes i valencians i el nostre futur com a poble.

Les convocatòries de la Crida pel Finançament del 25 d’abril i del 10 de juny han estat oportunes i necessàries en coincidir amb el debat i l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat per 2017. Des del nostre punt de vista, calia expressar públicament el rebuig a aquests pressupostos mentre es debatien a les Corts espanyoles i donar els primers passos per iniciar el procés d’unitat, organització i mobilització de la societat civil valenciana que siga capaç d’aconseguir capgirar la situació actual del finançament valencià.

 El treball de la Crida pel Finançament ha anat encaminat a construir un moviment unitari, plural i transversal per aconseguir els nostres objectius i que aquest es fera visible en les accions que hem anant convocant. La manifestació del dia 10 de juny ha estat una de les primeres accions en aquest full de ruta que hem anat consensuant col·lectivament. Aquesta ha estat una manifestació digna davant dels nombrosos entrebancs que s’han evidenciat en les darreres setmanes. Malgrat açò, podem estar satisfetes i satisfets del treball que hem fet, de la participació en la manifestació de moltes entitats i col·lectius socials, sindicals, culturals i polítics, i de la repercussió mediàtica aconseguida.

La Crida pel Finançament ha acordat sol·licitar entrevistes al President i a la Vicepresidenta de la Generalitat per presentar-los el manifest i informar-los de les seues propostes al voltant del sistema de finançament i l’espoli que pateix el poble valencià.

Finalment, la Crida pel Finançament considera que cal perseverar i treballar per ampliar la nostra xarxa i estendre-la a totes les comarques valencianes, informar sobre les repercussions de l’actual sistema de finançament i convocar noves mobilitzacions a curt i mig termini. En eixe sentit, apostem perquè les mobilitzacions del proper 9 d’octubre tinguen com eix central l’exigència d’un finançament valencià, de les claus de la caixa i de la denúncia de les discriminacions que patim les valencianes i valencians i per convocar una nova manifestació unitària a la tardor coincidint amb els debat pressupostari per 2018.

Valora
Rànquings
  1. La web "Adéu Ibex35" informa com fer el canvi a un consum ètic, sostenible i de proximitat
  2. La Flama del Canigó arribarà a Hamburg, Brussel·les, Ginebra i Edimburg
  3. Poble Lliure emplaça totes les forces independentistes d’esquerres i basades en la radicalitat democràtica a crear una direcció estratègica compartida
  4. Rebuig a l'acte de la Fundación Princesa de Girona a Vilablareix
  5. Un mort al passatge de la Camèlia número set
  6. La Universitat de Granada pressiona a la plataforma Andalusia pel dret a decidir per impedir la conferència de la CUP
  7. No perdem el nord
  8. Jo odio
  9. Nerea Barjola: “El relat dels mitjans sobre el cas de ‘La Manada’ segueix el mateix patró que el de les noies d’Alcàsser”
  10. Dilemes de la solidaritat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid