Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP GIRONA
La CUP-Crida per Girona sobre el nou Trueta: “cal assegurar model i inversions abans que ubicació”

La formació considera que no és hora d’encallar-se amb Salut per la ubicació, sinó de garantir un projecte hospitalari que resolgui les mancances actuals

21/04/2017 Política
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona

La CUP-Crida per Girona s’ha posicionat sobre el futur de l’hospital Trueta, després que ahir l’alcaldessa Marta Madrenas reclamés al Departament de Salut el compromís d’ubicar el projecte del nou hospital a Domeny.

D’una banda, la formació ha exigit inversions a l’actual hospital per resoldre urgentment els dèficits denunciats des de fa temps pels professionals, i han aprofitat per posicionar-se al costat dels treballadors i treballadores en la defensa dels seus drets laborals.

Pel que fa al projecte del nou hospital, els cupaires demanen que es prioritzi el debat sobre quin ha de ser el model sanitari del futur equipament, i que es faci un front comú per exigir al Departament les inversions necessàries. En aquest sentit, han criticat que l’equip de govern només s’estigui preocupant de la ubicació, un aspecte que per la CUP depèn d’altres qüestions prèvies.

Així doncs, la CUP-Crida per Girona ha reclamat endegar un debat sobre quin ha de ser el projecte del nou hospital, amb la participació dels professionals, usuaris i dels diferents agents que d’una manera o altra estan vinculats al servei hospitalari. Segons el regidor Lluc Salellas “cal un projecte per al nou Trueta amb màxima garantia de qualitat i servei públic, i que estigui ben lligat amb la universitat i els centres de recerca i investigació”.

Des del grup també també han criticat que l’alcaldessa “vagi pel seu compte” amb l’afer del Trueta, en comptes de buscar la unitat dels diferents grups polítics de l’Ajuntament per defensar la sanitat pública gironina i per debatre el projecte del nou hospital.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid