Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Símbols
El toro d’Osborne de Tavernes de Valldigna, tombat en una acció d'Arran

Arran ha publicat un vídeo amb música que mostra com s'ha tombat l'estructura del símbols espanyolista

17/12/2016 Política

L’organització juvenil Arran han reivindicat l'acció de tombar l'estructura del toro d’Osborne de Tavernes de Valldigna. aquesta matinada.

La caiguda de l'estructura d'aquesta estructura publicitària i símbol havia estat atribuïda per alguns mitjants al fort vent del temporal que viu el País Valencià; però amb la publicació del vídeo Arran mostra i assumeix l'acció amb què s'aconsegueix tirar a terra el toro d'Osborne de Tavernes de Valldigna

A les imatges d'aquest vídeo publicat pel diari Las Provincias es pot veure com ha quedat malmesa l'estructura de l'estructura publicitària.

Al vídeo (musicat amb una versió de l'Estaca) difós per Arran a les xarxes socials apareixen dues persones que pugen per l'estructura i que tallen amb unes radials els suports que la mantenien.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid