Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
mitjans de comunicació
Jornada per impulsar Ràdio Arrels a Reus
30/11/2016 Llengua

El Casal Despertaferro de Reus, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, i comptant amb la col·laboració de Ràdio Terra, hem organitzat per aquest proper divendres 2 de desembre una jornada solidària amb Ràdio Arrels, l’única ràdio en català de la Catalunya Nord. Segons diuen els convocants, la seva intenció és ajudar-los alhora que demostren amb petits grans gestos que el Tractat del Pirineus s’esfondra poc a poc mentre anem creant un marc comunicatiu propi pels Països Catalans

Ràdio Arrels ha engegat una campanya de micromecenatge per millorar la seva pàgina web i continuar fent arribar als catalans del nord tot allò que passa arreu de la Catalunya Nord, a la resta dels Països Catalans i al món des d’una visió pròpia arrelada al territori.

Aquest divendres, des de les 6 de la tarda a la Taverna Despertaferro de Reus (C/Martí Napolità. 7) hi haurà pinxos diversos per grans i petits, activitats per la mainada i conta-contes a 2/4 de 7. Tots els beneficis dels pinxos venuts aniran destinats al micromecenatge de Ràdio Arrels.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid