Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-Crida per Girona demana transparència a l’equip de govern respecte a la investigació d’Efial

El grup municipal independentista ha reivindicat la tasca que porta duent a terme des que va entrar a l'Ajuntament de Girona l'any 2011 per tal de denunciar qualsevol indici de mala praxi tant en la gestió de l'aigua com en el conjunt dels serveis municipals de la ciutat.

05/07/2016 Política
La CUP-Crida per Girona s’ha posicionat sobre el requeriment d’expedients emès per la Fiscalia Anticorrupció a l’Ajuntament de Girona i altres consistoris catalans referents als contractes amb la consultoria Efial. La formació ha reclamat a l’equip de govern màxima transparència a l’hora d’explicar el per què de la contractació de les diferents auditories a Efial, i que informi oportunament tant als grups municipals com al conjunt de la població gironina de tots els passos relacionats amb la investigació.

Pel que fa a les auditories encarregades a la consultoria, la CUP-Crida per Girona ha defensat que es tracta de documents exhaustius i que han servit a la formació i al consistori per detectar irregularitats en la gestió d’AGISSA dels darrers anys. En aquest sentit, el grup municipal ha reivindicat la tasca que porta duent a terme des que va entrar a l'Ajuntament de Girona l'any 2011 per tal de denunciar qualsevol indici de mala praxi tant en la gestió de l'aigua com en el conjunt dels serveis municipals de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid