Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP Tarragona emplaça l’oposició a fer front comú contra els Jocs Mediterranis
29/02/2016 Política

La CUP de Tarragona vol aprofitar el ple extraordinari que tindrà lloc demà a les 19h en què es discutirà l’aprovació inicial del projecte bàsic d’urbanització de l’anella mediterrània dels Jocs Mediterranis 2017, per tal que l’oposició faci front comú contra aquest projecte.

Després que es fes pública la renúncia anunciada per l’empresa que havia de construir el Palau d’Esports, segons la CUP, tots els portaveus dels grups de l’oposició es van mostrar “especialment crítics envers l’esdeveniment, qüestionant si encara tenia sentit tirar-lo endavant o si s’estaria a temps d’enllestir les obres”.

Demà la Candidatura d’Unitat Popular tornarà a expressar la seva oposició frontal contra el que consideren que és “un acte irresponsable que generarà un nou deute inassumible per a la ciutat, a canvi d’un llegat social i econòmic pràcticament inexistent”, i espera que la resta de l’oposició “sigui conseqüent amb allò que s’ha expressat els darrers dies”.

La CUP lamenta que el passat setembre, només ERC donés suport a la moció que els anticapitalistes van presentar per tal que l’Ajuntament renunciés a l’organització dels Jocs Mediterranis 2017 i revoqués els acords signats amb altres ajuntaments i administracions. Asseguren que “si totes les formacions haguessin estat fidels al que expressaven en campanya electoral, els Jocs Mediterranis s’haurien aturat”.

D’altra banda, la CUP traslladarà al Parlament el debat sobre la necessitat de renunciar a aquest esdeveniment. Per a la formació de l’Esquerra independentista, la principal inversió de la Generalitat a la ciutat no ha de ser un Palau d’Esports, sinó que ha de recaure en millores de les infraestructures educatives i millores estructurals als barris.

Els cupaires no estan disposats a que “el tripartit de dretes hipotequi el futur dels tarragonins i tarragonines sense presentar batalla” i anuncien que faran una campanya per denunciar que “els Jocs Mediterranis no són res més que els Jocs de la Fam per a la nostra ciutat”. La campanya començarà el proper dimarts 15 de març amb una xerrada en la que explicaran els motius pels quals s’oposen a aquest insostenible esdeveniment esportiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid