Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DRETS HUMANS
El Conseller de Justícia Carles Mundó es compromet a aplicar el Protocol d'Istanbul contra la tortura

L'aplicació del Protocol d'Istanbul és una llarga reivindicació de les organitzacions de drets humans del país, especialment de l'Associació Memòria contra la Tortura.

24/02/2016 Drets i Llibertats
Versió catalana del protocal d'Istambul editada per l'Associació Memòria Contra la Tortura i l'Acció dels Cristians per l'Abolició de la Tortura (ACAT) Versió catalana del protocal d'Istambul editada per l'Associació Memòria Contra la Tortura i l'Acció dels Cristians per l'Abolició de la Tortura (ACAT)
El Conseller de Justícia Carles Mundó s'ha compromés a aplicar el Protocol d'Istanbul contra la tortura. L'aplicació del Protocol d'Istanbul és una llarga reivindicació de les organitzacions de drets humans del país, especialment de l'Associació Memòria Contra la Tortura i l'Acció dels Cristians per l'Abolició de la Tortura (ACAT) van editar conjuntament l'any 2008 la versió catalana del Protocol d'Istanbul (Manual per a la investigació i la documentació de la tortura de l'ONU) i van fer un enviament massiu a tots els Centres d'Atenció Primària de Catalunya. Aquest document és probablement una de les eines més importants que mai s'han fet per investigar i combatre la tortura i els maltractaments. Malauradament és també un dels textos més desconeguts.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid