Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
F.Yüksekdağ (HDP): Des del 7 de juny 360 civils han estat assassinats pel govern turc
29/12/2015 Internacional
El Kurdiscat informa  que Figen Yüksekdağ, la co presidenta de l' Halkların Demokratik Partisi (HDP, Partit Democràtic del Poble) ha fet un tètric balanç de la cadena d'estats de setge i tocs de queda del govern turc de R.T. Erdogan sobre poblacions kurdes. Des del 7 de juny, data de les eleccions en que l'AKP no va obtenir la majoria absoluta, les xifres són terribles. La policia i l'exèrcit turc han matat 360 civils dels que 61 eren infants i 73 dones.

La diputada ha denunciat en una compareixença amb el grup parlamentari de l'HDP que les forces governamentals ni deixen enterrar les persones mortes i que l'estat considera que part dels seus ciutadans/es poden ser assassinats impunement.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid