Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua 2015
La Flama del Correllengua arriba a l'Arboç
11/11/2015 Llengua
L’Ateneu Arbocenc celebra el Correllengua 2015, aquest dissabte 14 de novembre, amb activitats per a tots els públics. El Correllengua d’enguany està dedicat a Ovidi Montllor, el 2015 es commemora el 20è aniversari de la mort de l’artista d’Alcoi. Ovidi, a més de cantautor, poeta i actor, va ser un referent en la defensa dels drets socials, de la llengua i la cultura catalanes. Integrant de la Nova Cançó, amb la seva música va ajudar a divulgar l’obra d’autors i poetes com Vicent Andés Estallés, Joan Salvat-Papasseit, Salvador Espriu o Josep Maria de Sagarra.

Les activitats que organitza l’Ateneu Arbocenc comencen a les 11 del matí, amb la inauguració de l’exposició L’Ovidi Popular. La conformen deu quadres de l’artista Antoni Miró dedicats a Ovidi i textos dels poemes i cançons del cantautor. L’exposició es podrà visitar al llarg del dissabte. A les 12 del migdia, a la plaça Antonio Machado, es farà una enlairada de paraules, una activitat infantil acompanyada de vermut per als assistents.

Ja a les 7 de la tarda, a la plaça de la Badalota, hi haurà l’arribada de la Flama de la Llengua, i es farà un recorregut pels carrers de l’Arboç fins a l’Ateneu, on es llegirà el manifest per la llengua.

Després, el grup alcoià VerdCel ens oferirà «Del cor a les mans: A Ovidi Montllor», un concert monogràfic dedicat al cantautor valencià. L’hora del concert és a les 8 del vespre, a l’Ateneu Arbocenc. I tot seguit es farà una botifarrada a preus populars a la plaça Antonio Machado,davant de l'Atenu

la plaça Antonio Machado, davant de l’Ateneu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid