Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atemptats a París
La CUP de Sant Celoni convoca un minut de silenci "contra la barbàrie a París i arreu"

S'ha convocat una concentració aquesta tarda, a les 19h, a la plaça de la Vila de Sant Celoni

16/11/2015 Política

Amb la concentració d'aquesta la CUP de Sant Celoni ha convocat els veïns de la ciutat per realitzar un minut de silenci per protestar contra els greus atemptats viscuts a París aquest cap de setmana.

El nucli local de la candidatura independentista ha exposat que "ens solidaritzem amb les víctimes de divendres a París i amb les seves famílies, aquest acte salvatge ens va deixar a tots sense paraules."

Apunten, per altra banda, que  "la nostra solidaritat no es queda només aquí. Ens solidaritzem també amb els múltiples conflictes que avui segueixen vius a molts altres punts del món, i condemnem fermament els motius que fan que segueixin vigents, a més del sectarisme, la intolerància i el racisme." Un posicionament que posa sobre la taula les víctimes i els horrors provocats en altres indrets del Món, especialment contra la població més vulnerable.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid