Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Camp Nou ple d'estelades xiula l'himne de la UEFA

Una gran part de l'afició culer present ahir al vespre al partit entre el Barça i el Bate Borisov va tornar a mostrar el seu rebuig a la UEFA per les sancions imposades al club per les estelades

05/11/2015 Política
Ahir l'ANC, Drets, Òmnium Cultural i la Plataforma ProSeleccions Catalanes van repartir 30.000 estelades als voltants del Camp Nou on abans del partit que va enfrontar el FC Barcelona amb el BATE Borisov els seguidors culers van xiular l'himne oficial de la Champions. A la xiulada de l’afició cap a l'organisme europeu i els crits d'”independència” s’hi va afegir una pancarta gegant amb el lema 'Respecte'.

La UEFA vol sancionar amb 40.000 euros al FC Barcelona per les banderes estelades vistes al partit contra el Bayer Leverkusen després d’una primera sanció de 30.000 euros per les estelades a la final de Berlín. A la llotja, el delegat de la UEFA, Karl-Erik Nilsson, que és actual president de la Federació de Futbol de Suècia i exàrbitre internacional, va prendre nota del que va passar i va fer fotografies a l'ampli desplegament de estelades, que van tornar a desplegar-se durant tot el partit i especialment al minut 17 i 14 segons quan el Camp Nou va tornar a ser un clam a favor de la independència.


Ahir també es va saber que entre les accions de resposta que es preparen hi ha una carta que un col·lectiu de socis del F.C. Barcelona farà arribar  a europarlamentaris catalans perquè demanin a la UEFA que modifiqui el seu reglament disciplinari per no contravenir el dret a la llibertat d’expressió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid