Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ
Les penyes del Barça recorreran la sanció de UEFA per estelades

Aquest diumenge s'ha fet públic que la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona ha activat una iniciativa per recórrer a la justícia ordinària (i arribar si cal fins al Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg) la nova sanció que la UEFA li ha imposat al Barça per l'exhibició de banderes independentistes a les grades del Camp Nou.

25/10/2015 Drets i Llibertats
Avui a l'Assemblea General Ordinària del F.C. Barcelona el president Josep Maria Bartomeu ha anunciat que el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, "impulsarà una iniciativa a la qual es poden sumar tots els socis per recórrer a la justícia ordinària i arribar fins al Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg".

Els fets jutjats per la comissió disciplinària  de la UEFA (que demana 40.000 euros de sanció) van ocórrer en el partit davant el Bayer Leverkusen del 29 de setembre passat, quan al Camp Nou es varen veure estelades (aquell dia el públic també va dedicar també una sonora xiulada a l'himne de la Lliga de Campions com a protesta per la multa de 30.000 euros que li imposar fa uns mesos per la presència d'estelades a la final de l'última edició de la Champions disputada a Berlín davant de la Juventus).

Durant el discurs de Josep Maria Bartomeu, a l'inici de l'Assemblea General Ordinària, el club ha reproduït un vídeo emotiu amb la presència de moltes estelades durant les celebracions i esdeveniments esportius del Barça. A la tarda, durant el partit de lliga contra l'Eibar, el públic del Camp Nou ha tornat a cridar "independència" al minut 17:14 i ensenyar estelades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid