Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
estelades
Es preparen accions de resposta a la sanció de la UEFA per les estelades
29/10/2015 Drets i Llibertats
Es preparen accions de resposta a la sanció de la UEFA per les estelades Es preparen accions de resposta a la sanció de la UEFA per les estelades

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Drets i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes han convocat una roda  de premsa que tindrà lloc el dimarts 3 de novembre a les 11h a la seu de l’Assemblea Nacional Catalana (C/Marina 315, Barcelona).

Hi assistiran els presidents de les 4 entitats, Jordi Sànchez (ANC), Quim Torra (Òmnium), Sergi Blàzquez (Drets) i Xavier Vinyals (Plataforma ProSeleccions), que informaran de les accions previstes com a resposta a la decisió de la UEFA de multar el FC Barcelona amb 40.000 euros per les estelades i els crits d’independència dels seus aficionats al partit que els va enfrontar al Bayer Leverkusen.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid