Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La UEFA multa el Barça amb 30.000 euros per les estelades a la final de Champions

La Comissió de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha acordat imposar una multa de 30.000 euros al F.C. Barcelona per la presència de banderes independentistes i de càntics d'aquest signe durant la final de la Lliga de Campions disputada el passat 6 de juny a Berlín.

24/07/2015 Internacional
El club s'enfrontava a una multa econòmica que podria arribar als 60.000 euros o fins i tot, el tancament d'alguna zona del Camp Nou en un proper partit de la màxima competició continental. El F.C. Barcelona ha presentat al·legacions i ha mostrat la seva sorpresa perquè l'informe presentat davant la UEFA va ser elaborat amb les informacions recollides per la transmissió seguida per televisió i no presencialment.

L'informe estava signat per l'advocada ucraïnesa Anna Bordiugova, membre de l'equip d'inspectors de la comissió disciplinària de la UEFA que presideix el xipriota Chris Georghiades. A l'informe del delegat de la UEFA en aquell partit, l'holandès Harry M. Been, es destacava el "excel·lent comportament" dels aficionats del Barcelona; així com que a la grada blaugrana no es van utilitzar artefactes de pirotècnia i que els càntics de la seva afició "no van ser discriminatoris".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid