Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estelades
Un unionista és el mediador del Barça amb la UEFA pel tema de les estelades

Albert Soler (director d'esports professionals del Barça), militant (i ex-diputat) del PSC-PSOE, simpatitzant de Societat Civil Catalana i contrari a les seleccions esportives catalanes és el mediador del F.C. Barcelona amb la UEFA per l'assumpte  de les estelades.

26/10/2015 Política
Albert Soler i Sicília, director d'esports professionals del Barça des de fa més d'un any, és el mediador del club amb la UEFA pel tema de les estelades. Soler no va evitar la multa de 30.000 euros que imposar la UEFA al F.C. Barcelona fa uns mesos per la presència d'estelades a la final de l'última edició de la Champions disputada a Berlín i sembla que no evitarà la sanció que demana la mateixa comissió disciplinària de la UEFA (40.000 euros) per les estelades que es varen veure al Camp Nou al partit davant el Bayer Leverkusen del 29 de setembre passat.

Albert Soler no sembla gaire preocupat per les sancions al club ja que tot i que és el mediador del F.C. Barcelona amb la UEFA per l'assumpte de les estelades de moment no ha evitat cap multa de la comissió disciplinària. Aquest fet potser és degut a que Soler és militant (i ex-diputat) del PSC-PSOE, contrari a les seleccions esportives catalanes i simpatitzant de l’entitat unionista Societat Civil Catalana (consta que va assistir a la presentació de SCC del 23 d'abril de 2014 a Barcelona).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid