Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27-S
Els mítings unionistes no arriben al 2% de quota de pantalla

La retransmissió compensatòria imposada a TV3, el 3/24, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació pels partits unionistes (mitjançant la Junta Electoral Central) no va tenir èxit ja que sumant l'audiència de TV3 i el 3/24 no va arribar al 2% de quota de pantalla (l'audiència més baixa de la història de TVC en aquesta franja horària).

21/09/2015 Política
La Junta Electoral Central (organisme espanyol amb seu a Madrid)  va obligar els canals de la CCMA a emetre allò que els partits unionistes indiquessin però només un 2% de quota televisiva va seguir l’emissió de TV3 i 3/24. La Junta Electoral Central (organisme espanyol amb seu a Madrid) va obligar els canals de la CCMA a emetre allò que els partits unionistes indiquessin però només un 2% de quota televisiva va seguir l’emissió de TV3 i 3/24.

Ahir  TV3, el 3/24, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació van retransmetre actes de campanya del PP, Catalunya Sí que es Pot, PSC, i Ciutadans (Unió va ser l'únic partit unionista que va renunciar-hi) en "compensació" per la retransmissió de la Via Lliure.  La Junta Electoral Central (organisme espanyol amb seu a Madrid)  va obligar els canals de la CCMA a emetre allò que els partits unionistes indiquessin però només un 2% de quota televisiva va seguir l’emissió de TV3 i 3/24 (l'audiència més baixa de la història de TVC en aquesta franja horària).

El primer tram de l'emissió protagonitzada pel PSC-PSOE va tenir 31.000 espectadors i un 1,5% d'audiència. Durant l'acte del PP hi va haver un 0,9% (18.000 espectadors). Catalunya Sí que es Pot va tenir una audiència de 1,6% (28.000 espectadors). Ciutadans va tenir un 1,8% (32.000 espectadors). En canvi, durant la Via Lliure de l'Onze de Setembre 448.000 persones van seguir la transmissió televisiva que va obtenir un 23,5% d'audiència entre TV3 i el 3/24. La setmana passada Òmnium Cultural i l'ANC van recomanar no mirar els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) durant la retransmissió compensatòria imposada pels partits unionistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid