Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Finalment els Trabucaires de Cardedeu reben el permís per fer les Despertades

Les despertades començaran a les 9 del matí davant de l’ajuntament i faran tot un recorregut per l’avinguda Rei en Jaume. Es duran a terme aquest diumenge en lloc de dissabte, que era quan estaven previstes inicialment.

14/08/2015 Política

Els Trabucaires de Cardedeu han rebut aquest mateix divendres el permís per escrit que el permet fer sonar els trabucs durant les despertades de la festa major de Cardedeu.

Les Despertades, festa popular en aquesta població, es duran a terme aquest diumenge en lloc de dissabte, que era quan estaven previstes inicialment. Les despertades començaran a les 9 del matí davant de l’ajuntament i faran tot un recorregut per l’avinguda Rei en Jaume.

En aquesta sentit, el diari 9 Nou ha informa que l’autorització de la Subdelegació del Govern espanyol els permet fer les trabucades, però encara limita el llançament de trabucs a diversos membres de la colla d’Alella, que hi participen convidades, "perquè no tenien el permís per disparar en vigor."

Arran de la trabucada de l'any passat es va atiar la polèmica entre la colla i Jaume Gelada,  ultradretà i regidor el PP, que els va acusar d’haver de fer un afusellament simbòlic davant de casa seva.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid