Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Discriminació lingüística
Cris Juanico denuncia que Baleària li ha enviat la policia espanyola per negar-se a parlar en espanyol

Per la seva banda, la companyia ha manifestat que "no hi ha hagut cap conflicte lingüístic"

23/08/2015 Llengua

El cantant menorquí Cris Juanico ha denunciat aquest dissabte que la companyia naviera Baleària li ha cridat la policia espanyola davant la seva negativa a parlar en castellà.

Juanico ho ha afirmat a través del seu compte personal de Twitter. Segons ells, responsables de Baleària li han dit que era «un maleducat». També ha assegurat que alla on eren els dos idiomes –català i castellà– eren oficials. El menorquí afegeix als seus comentaris a Twitter que la Policia Nacional espanyola sí que l'ha obligat a baratar la llengua. En un altre tuit, Juanico es dirigeix a Baleària per exigir un tracte «més favorable» cap als clients.

Per la seva banda, la companyia li ha respost a Twitter mateix, dient que "no hi ha hagut cap conflicte lingüístic", i que el problema "ha estat per motrar la targeta d’embarcament". Baleària nega que hi hagi hagut cap problema entre Juanico i el personal de la companyia, i lamenta si n’hi ha hagut cap amb la policia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid