Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BNG, EH-Bildu i la CUP signen la Declaració de Bonaval en defensa de la sobirania dels pobles

Les tres organitzacions independentistes van signar ahir a Santiago de Compostel·la la Declaració de Bonaval on es comprometen a treballar juntes per defensar la sobirania de les tres nacions.

25/07/2015 Internacional

BNG, EH-Bildu i CUP van signar ahir la Declaració de Bonaval en defensa de la sobirania dels pobles. "Aquesta declaració és l'expressió d'una voluntat política compartida de treballar junts en la construcció d'un escenari de llibertat per als nostres respectius pobles", va dir el portaveu nacional del BNG, Xavier Vence.


La secretària de política internacional d’EH-Bildu, Maite Uribia, va parlar de "tallar les cadenes de la Constitució del 78" i "canviar l'actual sistema socioeconòmic que està al servei de les elits per posar-lo al servei el benestar i la dignitat dels ciutadans ".


Per la seva banda, Roger Castellanos, membre del secretariat nacional de la CUP, va posar l'accent en la " falsa dicotomia entre la lluita nacional i la lluita social, perquè totes dues són inseparables" i va convidar a no escoltar "els cants de sirena que parlen de l’enèsima reforma d'un estat irreformable com l’espanyol. ". "És el moment de la ruptura d'aquest marc d'opressió nacional i social", va afirmar.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid