Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#STOPALFEIXISME
Presentació d’una querella criminal per incitació a l’odi i banalització del nazisme

Les entitats signants del ‘Manifest per la dignitat democràtica davant la banalització del Nazisme’ interposen una querella criminal mitjançant acció popular al Jutjat d’Instrucció de Barcelona

18/05/2015 Drets i Llibertats

16 entitats signants del Manifest per a la Dignitat Democràtica Davant la Banalització del Nazisme’ presenten una querella criminal mitjançant acció popular, per incitació a l’odi contra Catalunya i els catalans i per banalització del nazisme, davant un Jutjat d’Instrucció de Barcelona. El contingut de la querella es presentarà en roda de premsa aquest dimecres, 20 de maig, al Pati de les Columnes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (c. Mallorca, 283), a les 12h, i el presentarà Laia Serra, Xesca Oliver i Pep Cruanyes, en representació de tots els col·lectius que signen la denúncia.

Les entitats que subscriuen aquesta querella són: Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans; Comissió de la Dignitat; Fundació Catalunya Fons per a la Defensa dels Drets dels Catalans; Amical de Mauthausen i altres camps; SOS Racisme; Intersindical CSC; Unió General de Treballadors de Catalunya UGT; Comissions Obreres CCOO; Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria CADCI; Acció Cultural del País Valencià; Plataforma per la llengua; Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana CAL; Associació per la Independència de Catalunya Ara o mai; Fundació Congrés de Cultura Catalana; Plataforma pel Dret a Decidir; Xarxa d’Entitats Culturals i Cíviques dels Països Catalans.

El “Manifest per a la Dignitat Democràtica Davant la Banalització del Nazisme”  va ser impulsat per la Fundació Catalunya, l’Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans i la Comissió per la Dignitat i té l’adhesió de 71 entitats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid