Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat Pública
La Marea Blanca de Lleida Pirineus acusa Mas de “faltar a la veritat” amb el consorci

Davant les declaracions del president en relació el consorci sanitari de Lleida durant la sessió del Parlament d’ahir

16/04/2015 Salut

La Marea Blanca de Lleida Pirineus ha manifestat aquest dijous que el tràmit d’informació pública és una obligació administrativa i no pretén “conèixer l’opinió del territori” com afirma Mas. A més, li rocarda que L’opinió del territori ha estat expressada en les 38.575 signatures, els més de 350 actes i mobilitzacions, les tres manifestacions realitzats durant aquests tretze mesos i els milers d’al·legacions que estem recollint actualment.

Pel que fa a la privatització, la Marea contesta que "És fals l’afirmació que fa Artur Mas “a Lleida no s’ha privatitzat res”. Molts són els serveis privatitzats en la sanitat pública de Lleida. Un dels darrers exemples més recents és l’externalització dels serveis informàtics de l’ICS a Lleida a l’empresa Fujitsu. Setmanes després, el servei s’ha demostrat molt més lent i les treballadores i els treballadors cobren la meitat pel mateix treball. En el mateix sentit, tal com recullen les al·legacions de la Marea, el consorci privatitzarà la sanitat perquè permetrà la realització d’activitat privada en el centres del consorci, la gestió indirecta privada, el sotmetiment al dret privat i la pèrdua de control públic.

Finalment, la Marea li reclama a Mas que retiri el Consorci Sanitari de Lleida de manera definitiva i urgent i abandoni la via de la imposició.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid