Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Farners escull en assemblea oberta la llista per a les municipals 2015

La llista de la CUP Farners elaborada en assemblea oberta compta també amb noms destacats de l’àmbit social i d’esquerres de la població, amb Sylvia Barragán al capdavant, bibliotecària nascuda a l’Uruguai

29/03/2015 Política
Sylvia Barragán, bibliotecària nascuda a l’Uruguai, encapçalarà la llista com a alcaldable, seguida per Albert Teixidor, actual regidor de la CUP al consistori farnesenc. Els cinc primers llocs els completen, per aquest ordre, Lluís Ginestà, artesà, Marina Pera, sociòloga, i Ernest Morell, músic i estudiant de sociologia. Totes elles persones molt implicades en l’àmbit associatiu local.

La llista compta també amb noms destacats de l’àmbit social i d’esquerres de la població com Eloi Ginestà, ex-regidor de la CUP en l’anterior legislatura, Beth Galí, portaveu de NO a la MAT Selva, Lluís Masó, president de La Sega 1640, Santi Ramos, ex-regidor d’IC al consistori, o Josep Maria Fontanet, destacat pintor i escultor farnesenc.

L’assemblea oberta de Farners també va servir per exposar i debatre les conclusions dels tres tallers de programa que, oberts a la població, la formació ha fet durant aquests mesos de febrer i març, a partir de les quals es redactarà el programa per les properes eleccions municipals.

La CUP Farners va anunciar la preparació d’un acte de presentació de la llista i del programa en les properes setmanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid