Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
El procés d’independència a debat a Santa Coloma de Farners
07/10/2014 Política

L’Associació Cultural Farners organitza aquest dijous 9 d’octubre l’acte “Pren la paraula en el procés d’independència”, a les 8 del vespre al Cercle Jove de la capital selvatana, ajuntant partits, entitats i població en un debat amb “micròfon obert”.

Els organitzadors diuen que “volem ajuntar els partits amb presència al poble, les entitats que treballen el tema nacional i la població en un diàleg cara a cara en igualtat de condicions, facilitant la comunicació directa entre tots ells i trencant les barreres que tant sovint hi ha” i també que “volem plantejar directament què més podem fer des del poble pel procés d’independència, veure fins on estem disposats a arribar, tant els uns com els altre, i per això hem convidat tothom, tant els que hi estan a favor com els que hi estan en contra”. Finalment afegeixen que “actes com a aquest haurien de ser molt més habituals i normals en una societat democràtica, que entre tots hem d’anar millorant”.

Han confirmat la presència al debat les entitats Farners per la Independència, territorial local de l’ANC, el Casal Popular Independentista La Sega 1640, Òmnium Cultural, la revista local Ressò i els partits polítics CDC, ERC, PSC, Colomencs pel Canvi, la CUP, Solidaritat per la Independència, Ciutadans, Nova Esquerra Catalana i Avancem.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid