Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1983- ETA segresta Diego Prado y Colón de Carvajal

Diego Prado y Colón de Carvajal es segrestat pel grup armat ETA, romanent 75 dies en captivitat

25/03/1983 Tal dia com avui
Diego Prado y Colón de Carvajal desprès del segrest Diego Prado y Colón de Carvajal desprès del segrest

El 25 de març de 1983 l'empresari Diego Prado y Colón de Carvajal es segrestat pel grup armat ETA, romanent 75 dies en captivitat. El 1996 tres xilens membres del MIR van ser condemnats per "prestar ajuda logística" als membres d'ETA que van segrestar Emiliano Revilla i a Diego Prado y Colón de Carvajal, a una pena de catorze anys de presó (entre aquests condemnats hi havia l'advocat  Gonzalo Boye).

L'any 1981 Diego Prado y Colón de Carvajal va ser designat President del Consell d'Administració Banco de Descuento. La fallida d'aquesta entitat el va portar davant els tribunals en una vista que es va iniciar tres anys després. Va morir l'any 1995 un mes després de l'inici del judici contra la seva persona, sense que arribés a recaure sentència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid