Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Veins i veïnes de Gramenet treuen les tanques de Can Zam

La Plataforma en defensa de la Serra de Marina i Can Zam reclama les 30 hectàrees que componen el parc públic més gran de la ciutat.

23/02/2015 Territori

Mes de tres-centes persones es van manifestar ahir des de la plaça de la Vila fins a Can Zam, a l’arribar al parc van retirar les tanques que impedien la entrada al que hauria de ser el bosc frondós reivindicat des de l’any 1976. 

Amb el desmuntatge de les tanques, es van posar al descobert les hectàrees reivindicades que estaven voltades amb l'excusa, entre unes altres, de les obres de la línia 9 del  Metro.

La marxa reivindicativa havia estat convocada per la Plataforma en defensa de la Serra de Marina i Can Zam, que reclama les 30 hectàrees que componen el parc públic més gran de la ciutat.

Entre les entitats que donen suport a la Plataforma es trobaven militants i pancartes de Podem, Gent de Gramenet, ANC Gramenet, EUiA, iCV o la PAH Gramenet amb consignes reivindicatives: “La paciència del poble té un límit”. L'acte de protesta va acabar amb un menjar popular i un debat ciutadà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid