Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització de la sanitat
Artur Mas rep el rebuig al consorci sanitari de Lleida

Amb l'objectiu d'exigir la paral·lització del projecte la Marea ha convocat una manifesació el dissabte 21 de febrer a les 18h a la plaça Sant Joan.

11/02/2015 Salut

El president de la Generalitat, Artur Mas visita Lleida blindat per la policia i sota una sonora xiulada que denunciava que CiU està volent imposar un consorci sanitari a Ponent. Usuaris i treballadors sanitaris de Ponent i Pirineus han mostrat d'aquesta manera el seu rebuig la privatització de la sanitat.

que la majoria d'usuaris i treballadors sanitaris de Ponent i Pirineus rebutja perquè farà una sanitat més privada i amb menys controls públics. Per a la Marea Blanca, "CiU i el seu president no poden seguir impassibles davant els 11 mesos de rebuig ciutadà al projecte, cristal·litzat en 38.575 signatures i més de tres centenars d'actes i mobilitzacions". Amb l'objectiu d'exigir la paral·lització del projecte la Marea ha convocat una manifesació el dissabte 21 de febrer a les 18h a la plaça Sant Joan.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid