Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Uns acords decebedors, cal una nova orientació cap a la Independència
15/01/2015 Carles Benítez

Els acords de la reunió d'avui entre Mas i Junqueras (CiU i ERC) amb la col·laboració de l’ANC, ÒMNIUM i l’AMI , segons els quals les eleccions s’ajornen fins al 27 de setembre, han estat decebedors perquè posen el calendari en una agenda política que no és la de l’independentisme, una agenda que situava abans de les municipals l’objectiu de portar a terme la desconnexió ja ferma del marc polític de l’Estat espanyol, tot endegant un procés constituent sobre unes noves bases més sòlides.

El posicionament de les diferents forces reunides, favorable a la política de dilació de CiU, posa en evidència que el procés cap a la independència necessita una altra direcció i una altra orientació més clares i explícites. El decantament cap a l’esquerra ara ja no és un desig sinó que és una necessitat. La política d’Unitat Popular ha de prendre al llarg de l’any 2015 un protagonisme fonamental. Abans de les eleccions municipals i també com a conseqüència d'aquestes eleccions, el país ha d’endegar una política de defensa de la República Catalana Independent que, amb un programa favorable als interessos de les classes populars ha de permetre de donar un altre rumb més dret, clar i segur a la lluita per la independència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid