Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
catalanofòbia
El candidat de Ciudadanos (C's) a Astúries plega després de l'escàndol dels insults als catalans

El partit d'Albert Rivera ha fet plegar Francisco Gambarte perquè podria afectar la formació a Catalunya.  El compte personal estava plena de missatges ofensius abans que es fes pública la seva candidatura a les autonòmiques d'Astúries per Ciutadans

31/01/2015 Internacional

Francisco Gambarte va escriure al seu Twitter que plegava com a representant de Ciudadanos a Astúries, després que coneguessin els insults que va dirigir als catalans, entre altres atacs i amenaces: "Acabo de presentar mi renuncia como candidato de Cs Asturias al Principado. Lamento mi error y pido disculpas publicas."

A la xarxa es van denunciar els atacts anticatalans de  de Francisco Gambarte, que havia escrit coses com aquestes: "Sabes lo que haremos con la estrellada, limpiarnos el culo, puta cataluña." El digital Asturias24 va verificar que es tractava del seu compte i no d'una simulació, els anomenats "fake". Per exemple, el compte oficial a Twitter de Ciutadans Astúries fa referència en diverses ocasions a @franciscogambar com el candidat de la formació.

Aquesta perla és només una mostra dels tuits anticatalans, insultants i amenaçadores de Gambarte, candidat de Ciutadans a la presidència del Principat.

El compte de Twitter de Francisco Gambarte està plena de missatges anticatalans i d'insults i amenaces als seus interlocutors. El candidat a la presidència d'Astúries per Ciutadans ha moderat enormement el seu discurs a la xarxa social després de fer-se pública la candidatura. Però els tuits de finals de 2013 i començaments de 2014 el delaten.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid