Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Ciudadanos denuncia l’ANC i RAC1

Ahir la portaveu de Ciudadanos al Parlament va sol·licitar la “investigació i càstig” de l’ANC i va denunciar “la falta de respecte” cap a una candidata de la seva formació per part d’un programa de l’emissora RAC1

26/03/2014 Política
La portaveu del Grup Parlamentari de Ciudadanos (C's), Carina Mejías, va afirmar que “el president de la Generalitat, Artur Mas, es veu obligat a seguir el full de ruta marcat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que afavoreix la sedició i genera divisió a la societat catalana”, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi rebutjat la querella de Manos Limpias contra Mas.

En roda de premsa al Parlament, Mejías va assegurar que “Ciutadans respecta les decisions judicials” però va advertir que el president “està amortitzat políticament, és una amenaça a la convivència i un enemic per a la reactivació econòmica”. A més, va denunciar que “els actes de l'ANC inciten a un cop d' Estat i a la rebel·lió a saltar-se la legalitat constitucional” i va demanar que la Fiscalia investigui l’ANC i que “actuï d'acord amb la legalitat fins a les últimes conseqüències davant d'aquells que volen vulnerar l'ordenament jurídic”. En aquest sentit, la dirigent de la formació unionista va reclamar que, si la fiscalia percep intents de subvertir l'ordre constitucional  s'actuï amb la "legislació civil i penal" afirmant que "Si realment els actes de l'ANC que hi ha al seu full de ruta són incitadors d'un cop d'Estat i d'incitar a la rebel·lió, han de ser analitzats per la justícia".

Carina Mejías també va anunciar que Ciudadanos denunciarà com a grup parlamentari davant el Consell Audiovisual de Catalunya l’emissora de ràdio RAC1 per un programa de emès el passat 14 de març ("La Segona Hora") on segons Mejías es va "faltar el respecte durant tres minuts a una candidata a les europees", en referència a la candidata de C’s Carolina Punset. La formació espanyolista no descarta presentar una denúncia als jutjats contra el programa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid