Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta 9N
Ciutadans (C's) fulmina dues regidores per abstenir-se en una moció sobre el 9N

L'executiva de Ciutadans "expulsa" dues regidores de Gimenells, el municipi de Catalunya on ha aconseguit més regidors, quatre regidors dels set que té en total el consistori

04/10/2014 Política

El partit unionista Ciutadans (C') ha decidit expulsar en poques dues regidores del grup municipal de C's a l'ajuntament de Gimenells i el Pla de la Font per haver-se abstingut en una votació a favor de la consulta del 9N.

Gràcies a les dues electes del municipi del Segrià, Mercè Ribas i Montserrat Flinch, es va aprovar una moció a favor de la consulta.

La paradoxa del fet és que Gimenells és el municipi de Catalunya on Ciutadans ha aconseguit més regidors, quatre regidors dels set que té en total el consistori.

A les xarxes socials aquesta notícia ha estat rebuda amb certa mofa, i alguns usuaris han fet comentaris sobre el fet que existís unas "Fractura social a @CiudadanosCs, El 28'57 del total dels seus regidors a Catalunya han estat expulsats."

Purga en qüestió d'hores

L'aparell del partit liderat per Albert Rivera ha fulminat Ribas i Flinch. Aquestes dues regidores s'havien presentat a la llista de Ciutadans com a independents. El partit españolista formava part del grup de quatre regidors que C's va aconseguir a Gimenells a les darreres eleccions municipals.

José Manuel Villegas, vicesecretari general de Ciutadans, ha comunicat l'execució de la mesura d'expulsió temporal del partit al·legant que l'abstenció durant el ple era "absolutament incompatible amb el posicionament del partit". Però es desconeix si les dues regidores de Gimenells mantindran l'acta fora del grup municipal de Ciutadans o si es deixaran intimidar per les amenaces de l'aparell de C's.

Els partit unionista ara per ar només compta amb un altre regidor a Gavà, un a Montcada i Reixac i una Roda de Berà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid